SZOLGÁLTATÁSOK

Pályázati projektmenedzsment

Hazai és EU-s pályázatok komplett menedzselése az igényfelméréstől kezdve az utolsó beszámolóig. Biztosítjuk a teljes körű menedzsmentet - figyelembe véve az adott pályázati kiírás feltételrendszereit. A nyilvánossági és kommunikációs elemek elkészítésében is partnerek vagyunk.

Fejlesztési projektmenedzsment

Meglévő, vagy tervezés alatt álló projektjei menedzselését vállaljuk, segítve a már kialakult folyamatokat, illetve lehetőségeket keresve a további források bevonására. Szakembereink segítségével biztos lehet benne, hogy folyamatban lévő fejlesztései elérik céljukat.

Rendezvényszervezés

Közösségi, céges, vagy családi rendezvények, események komplett lebonyolítását vállaljuk - teljes mértékben igazodva megrendelőink igényeihez. A rendezvényekhez kapcsolni tudjuk speciális csapatépítési, illetve "sportolj szórakozva" programcsomagjainkat, amelyek garantálják a felhőtlen szórakozást.

Képzés- tréningszervezés

Speciális kompetenciafejlesztő tréningjenik széles témakínálatban állnak rendelkezésre, amelyek kiválóan alkalmasak arra, hogy a meglévő tudás- és szakmai alapot új, modern ismeretekkel bővítsék ki. Képzéseink távoktatási formában is elérhetőek.

Humánerőforrás szervezés

Cégünk HR szolgáltatásainak célja, hogy biztosítsa az alkalmazottak leghatékonyabb felhasználását ügyfeleink szervezeti és egyéni céljainak megvalósítása érdekében. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, a beosztottak bevonására, a feladatokkal való azonosulásra, a szervezet stratégiáját pozitívan befolyásolva.

Közösségfejlesztés

Közösségfejlesztési projektjeink célja, hogy ügyfeleink szervezetének tagjai képessé váljanak hosszabb távú komplex fejlesztő projektek megtervezésére, megvalósítására, a projekt eredményeinek fenntartására – kifejezetten az ifjúság társadalmi részvételének elősegítése céljából. Fontos cél, hogy ehhez megfelelő szintű közösségi teret alkossanak mind fizikai, mind szellemi értelemben. A résztvevő fiatalok képessé váljanak projekt szintű gondolkodásra, projektek indukálására és megvalósítására, készségszintű ismeretekkel rendelkezzenek a társadalmi szerepvállalás eszközeinek használatáról.

Több információra van szüksége?
Keressen minket elérhetőségeinken...

Itt vagyunk, hogy segítsük Önt. Lépjen velünk kapcsolatba telefonon, e-mail-en, vagy a közösségi hálón.