RÓLUNK

A Teamwork Centrum Tanácsadó Iroda
 

A TeamWork Centrum Tanácsadó Iroda küldetése, hogy ügyfeleit támogassa az eredményesebb működés elérésében, ehhez olyan segítséget, tanácsokat nyújt, amelyek magas színvonalával a résztvevők számára azonnal és jól hasznosítható ismereteket biztosítanak.

Célunk, hogy az egyének, vállalatok, szervezetek sikerességéhez járuljunk hozzá a felelõs szereplõk kompetenciáinak fejlesztésével és az üzleti, civil működés eredményesebbé tételével.

Együttműködéseinkben az egészséges egyensúly megtartását tartjuk szem előtt. Hiszünk a bizalomban, a konstruktivitás erejében. Szolgáltatásaink hosszú- és rövidtávon is hatékony, eredményorientált befektetésnek bizonyulnak.

Szakmai szemléletmódunk két fontos pillére, hogy hosszabb, egymásra épülő folyamatokban gondolkodunk és hogy mindig a helyi munkatársakkal együttműködve, őket bevonva végezzük fejlesztő, tanácsadó tevékenységünket.

Meggyőződésünk, hogy az adott projekt sikere elsősorban az abban közreműködő szakembereken múlik, ennek szellemében dolgozunk partnereinkkel. Együttmûködési, együttgondolkodási filozófiánk lehetővé teszi, hogy Megbízóink szakembereinek tudását és cégismeretét ötvözzük tanácsadóink módszertani és csoportmunka irányítási tudásával, ugyanakkor biztosítja a szervezet sajátosságainak, értékeinek és stratégiai céljainak a figyelembevételét.

Fejlesztői, tanácsadói folyamatainkat alapos helyzetelemzésre és igényfelmérésre építjük, a megvalósítást követően pedig hangsúlyt fektetünk az értékelés mellett a változások utánkövetésére is. Fontosnak tartjuk, hogy ne egyszeri változtatásokat hajtsunk végre, hanem hosszabb folyamatokat, fenntartható változásokat indítsunk el egy rendszeren belül és az együttműködésünk végére képessé tegyük a folytatásra mindazokat, akik helyi szintű részesei a rendszernek.

Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásainkat megfelelõen képzett munkatárs illetve alvállalkozó végzi, aki tisztában van saját feladatával, felelősségével, ugyanakkor rendelkezik a munkája ellátásához szükséges szakismerettel és gyakorlattal, szükséges és megfelelően rögzített hatáskörrel, adott szintű döntési joggal. Munkatársaink fejlődése érdekében biztosítjuk a továbbképzés lehetőségét, mindenkor szem előtt tartva az egyéni képzési igényeket, szükségleteket Hosszú távú kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazon beszállítókkal, amelyek azonosulnak vállalkozásunk minőségi célkitűzéseivel, valamint azon oktatói, tanácsadói partnereinkkel, akik szakmai és emberi hozzáállásukkal partnereink a cég missziójának érvényesítésében és a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésében.

A TeamWork Centrum Tanácsadó Iroda elkötelezett a jogszabályi és szakmai követelmények teljesítése, a minőségirányítási rendszer, valamint a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztése iránt.

Munkatársainkkal közösen értékeljük társaságunk tevékenységeit, átgondoljuk a vezetõség felelõsségét, a szervezet céljait, az azok eléréséhez vezető utakat. Folyamatosan követjük a szervezetünk életét, működését meghatározó szabályozásokat, körülményeket, s az évenkénti felülvizsgálat eredményei, tapasztalatai alapján  szükség esetén - aktualizáljuk minőségpolitikánkat, minőségcéljainkat valamint teljes minõségirányítási rendszerünket. Ebben a munkában legfőbb törekvésünk tevékenységeink folyamatos jobbá tétele, fejlesztése.

Remélem Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetem!
Dér Attila
tréner, vezető tanácsadó
 
Több információra van szüksége?
Keressen minket elérhetőségeinken...

Itt vagyunk, hogy segítsük Önt. Lépjen velünk kapcsolatba telefonon, e-mail-en, vagy a közösségi hálón.